Produse si Servicii

Home »  Produse si Servicii

Va veti convinge de calitatea produselor noastre de la prima interactiune. Indiferent de tipul de masina pentru care apelati la noi (autoturisme, camioane, autocare, etc) avem o gama variata de produse ca:

Parbrize auto – pentru ca sunt fabricate pentru vizibilitatea, siguranta si stabilitatea masinii dumneavoastra iar noi ne asiguram de acest lucru la montaj sau verificare. Stim ca parbrizele se pot zgaria, fisura sau crapa foarte usor si de aceea suntem aici pentru dumneavoastra. O reparatie la timp este foarte importanta pentru siguranta si integritatea parbrizului dumneavoastra.

Avand la baza tehnologii avansate, serviciile oferite de specialistii nostri sunt calitative si eficiente. De asemenea, procesul de reparatie a parbrizului auto va implica si o mai buna consolidare a integritatii structurii acestuia.

Geamuri laterale – pentru ca, spre deosebire de parbrize, care mai pot fi reparate, acestea trebuie inlocuite pentru a nu fi modificat sub nicio forma confortul tau si al pasagerilor. Si pentru ca exista foarte multe tipuri de geamuri laterale, ai posibilitatea sa alegi: glisante, batante, fixe, ionizate sau nu. Geamurile ionizate sunt din ce in ce mai raspandite astazi, datorita calitatilor cum ar fi: protejarea de razele soarelui, radiatiile UV si caldura.

Lunete – la fel ca si geamurile auto, lunetele nu pot fi reparate. Ele trebuie inlocuite. Autoglass va ofera lunete cu un raport pret-calitate excelent, la fel ca si celelalte produse comercializate de noi.

Chedere – reprezinta un profil de cauciuc care fixeaza geamul intr-o rama sau direct pe caroseria vehiculului. Autoglass se ocupa si de comercializarea chederelor de cea mai buna calitate; sunt rezistente la temperaturi scazute si umiditate, dar si impotriva razelor UV. Acestea sunt menite sa protejeze geamurile si se pot schimba periodic fara sa fie afectata integritatea geamului.